KÖNYVESBOLTBUDAPEST, LIPTHAY UTCA 12. SZEGED, KÖLCSEY UTCA 13.
DEBRECEN, KOSSUTH UTCA 8.
A krimikirálynő kulináris portréja - a szakácskirály legendás receptjei Párizsból és Londonból, Szederkényi Olga exkluzív irodalmi szakácskönyvében.Mi volt Agatha Christie kedvenc koktélja? Mit reggelizik Miss Marple? És mi baja van Poirot-nak az ötórai teával? Szederkényi Olga rendhagyó irodalmi szakácskönyvében egyszerre van jelen a francia és az angol kulinária művészete, no meg a méregkeverés tudománya. E különleges kötetnek éppoly szerves része a jégből faragott hattyúban feltálalt Peche Melba, mint a romantikus körülmények közt odaégetett sült hering, és persze az arzénes curry. Írni, főzni és gyilkolni: e könyv lapjain e háromszöget járjuk be Agatha Christie életén és regényein, valamint a francia ,,szakácskirály" Auguste Escoffier receptjein keresztül.,,A Halál a Nílusonból kiderül, hogy gyomorbajos ember nem tud gyilkolni. A Gyöngyöző ciánból megtudjuk, hogy a brit lányokban azért nincs már elég életerő, mert kevés spenótot esznek. A Holttest a könyvtárszobában felütésében Miss Marple egyik ismerőse először megállapítja, hogy a konyhából sült szalonna illata száll, és csak utána közli, hogy egy hulla fekszik a könyvtárszobában."
Peller Mariann
Mélylevegő Projekt
Kemény Gabriella
Gáncs Kristóf
Forró Bence
Kovács Eszter
Sara Nisha Adams