Julia Child

A francia konyha művészete

A termék ezekben a Libertine Könyvesboltokban készleten van:
Nem értékelt
Budapest
Szerezhető hűségpontok: i
100
Ingyenes átvétel a könyvesboltokban

Ingyenes átvétel a könyvesboltokban

GLS kiszállítás: 1-3 munkanap

GLS kiszállítás: 1-3 munkanap

Közös könyv ajándékkal

Közös könyv ajándékkal

9.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Julia Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó egyéniségével, közvetlen stílusával és humorával a kevésbé gyakorlottakat is meggyőzte arról, hogy akár a legbonyolultabb fogásokat is képesek lesznek önállóan elkészíteni.
Az első televíziós sztárszakács a világhírű párizsi Le Cordon Bleu akadémián tanult, majd Simone Beckkel és Louisette Bertholle-lal együtt nyitotta meg saját főzőiskoláját és írta meg első könyvét.
A francia konyha művészete azonnal bestsellerré vált, és azóta is a gasztronómiai irodalom legendás és örökös darabja, a francia kulinária klasszikus útmutatója több mint 500 recepttel, 100 ábrával és az alaptechnikák megismertetésével.
A kezdők és a tapasztalt szakácsok nélkülözhetetlen alapműve mindenkihez szól, aki szereti a jó ételeket, és otthon is szeretné elkészíteni a klasszikus francia konyha remekeit az egyszerű omlettől az ikonikus burgundi marharaguig.
Bon appetit!

"Julia Child halhatatlanságát receptjei időtállósága és végtelen precizitása adja - nem lehet őket elrontani. Julia örök kíváncsisága élete végéig izzásban tartotta főzési szenvedélyét, áldás ez nekünk, akik szeretünk főzni!"
Mautner Zsófia

Ismerd meg Julia Child rendkívüli életét az HBO MAX Julia című sorozatából!

Fordító Rattner Réka, Szkaladányi András
ISBN 9789635653485
Kiadás éve 2023
Kiadó HVG Könyvek Kiadó
Műfaj Gasztronómia
Nyelv magyar
Oldalak száma 770
Súly 1170 g
Szerző Julia Child
Árukód 9789635653485
Borító keménytábla

ÚJDONSÁGOK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.